Masini de inchriat

Afaceri

Adesea companiile isi trimit angajatii in diverse destinatii pentru a se ocupa de probleme interne sau externe, intr-un alt oras, judet sau tara. Este un lucru foarte frecvent in era tehnologiei si a vitezei. Desi traim in 2014 si acest lucru se poate rezolva acum cu simpla calatorie cu avionul, transportul la destinatie se poate dovedi a fi o problema imensa. Aici intervenim noi, PremiumFly.ro, prin serviciile noastre de inchiriere de masini. Oferim solutii flexibile si preturi imbatabile pentru toti clientii.

Calatorii

Vrei sa calatoresti prin tara pentru a-ti vizita familia si ai nevoie de un vehicul de transport? Te aflii in Bucuresti fara masina si vremea este foarte proasta? La Quovadis te ajutam sa scapi din situatiile de genul acesta prin serviciile de rent a car fara garantie in doar cateva minute. Cu noi, totul devine mult mai usor si acum iti poti planifica toate calatoriile din tara si din Bucuresti mult mai usor. Suntem de parere ca orice calatorie este mai buna atunci cand ai parte de o masina pe masura, o masina curata, cu dotari si perfect functionala.

Accidente

In cazul in care ai facut un accident si masina este in service, poti apela la serviciile noastre de inchiriere de masini.

Asadar, in loc sa stai fara masina pentru cateva zile sau saptamani, poti reveni inapoi pe sosea in doar cateva ore. Solutiile PremiumFly iti stau la dispozitie oricand ai nevoie. Alege-ti vehiculul de pe site-ul nostru si contacteaza-ne pentru mai multe detalii.

Placere

Fie ca pleci intr-o calatorie sau vrei sa “incerci” alta masina pentru cateva zile sau saptamani, poti face asta cu serviciile de inchiriere de masini. Nu trebuie sa ai un motiv definit pentru a apela la aceste servicii – uneori este vorba de pura placere, iar acum poti vedea oferta noastra de masini si solutii de pe site-ul Premiumfly.